DASTLABKI TERGOV BOSQICHIDA PROTSESSUAL HARAKATLARNI SODDALASHTIRISH: XOLIS INSTITUTI - Bozorboyev, Farruh; Boboxonov, Akromxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada jinoyat protsessida xolis instituti tushunchasi, turlari, tasnifi hamda amaliyotdagi muammolar, xorijiy yondashuv. Shuningdek, tergov va protsessual harakatlarda xolislar ishtirokidagi muammolarga takliflar ishlab chiqilgan.