VALYUTA QIMMATLIKLARINI BOJXONA CHEGARASIDAN OLIB ОʼTISH BILAN BOGʻLIQ HUQUQBUZARLIKLARNI ANIQLASH VA JAVOBGARLIK ASOSLARI - Shomirzayev, Saxodulla; Sherkulov, Azamat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada valyuta qimmatliklarini bojxonadan olib оʼtish tartibi va usullari ilmiy jihatdan qiyosiy tahlil qilinib, hozirgi vaqtda sud-tergov amaliyotida yuzaga kelayotgan ayrim masalalar, valyutani olib оʼtish bilan bogʻliq huquqbuzarliklarni aniqlash va javobgarlik muammolari hamda ularning yechimi yuzasidan qonunchilikka takliflar yoritilgan.