ZAMONAVIY LINGVISTIKADA REKLAMA DISKURSI TUSHUNCHASI - Abdullaeva, Charos (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqola zamonaviy lingvistikada reklama diskursi tushunchasi mavzusiga bag'ishlangan bo‘lib, dolzarb ahamiyatga ega. Tadqiqotda reklamaning asosiy xususiyatlari va funktsiyalari e’tiborga olinadi. Maqolada turli tadqiqotchilar tomonidan taklif etilgan reklama taʼrifining ko‘plab yondashuvlari ko‘rib chiqilib, reklama diskursiga xos bo‘lgan asosiy jihatlar ajratib ko‘rsatilgan.