ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИНИНГ ВОЯГА ЭТМАГАНЛАР ЎРТАСИДА НАЗОРАТСИЗЛИК ВА ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ ПРОФИЛАКТИКАСИ БЎЙИЧА ДАВЛАТ ВА БОШҚА ТАШКИЛОТЛАР БИЛАН ҲАМКОРЛИГИ - Курбанова, Эльмира (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Мақолада ИИВ органларининг давлат ва бошқа ташкилотлар билан, шу жумладан, болалар масалалари бўйича миллий комиссия, ички ишлар органлари, таълимни бошқариш органлари ва таълим муассасалари, васийлик ва ҳомийлик органлари, соғлиқни сақлашни органлари ва муассасалари, меҳнат ва ижтимоий ҳимоя органлари билан ҳамкорлиги таҳлил қилинган. Ушбу йўналиш бўйича ИИВ органларининг фаолиятини такомиллаштириш бўйича таклифлар берилган.