FUQAROLIK PROTSESSIDA AJRIMLAR TUSHUNCHASI VA TURLARI - Aldamuratova, Amangul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada fuqarolik protsessining asosiy protsessual hujjatlaridan biri ajrimlar tushunchasi mazmun-mohiyati ochib berilgan. Maqolada milliy va xorijiy olimlar qarashlari, qonunchilik normalari tahlil qilingan holda turli asoslarga koʻra tasniflangan.