MAʼNAVIYAT DAVLAT VA JAMIYAT RIVOJLANISHINING ASOSI - Jabborova, Saodat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada muallif Yangi Oʻzbekiston taraqqiyotining hozirgi rivojlanish bosqichida ijtimoiy, iqtisodiy va siyosiy omillar bilan birga, maʼnaviy-maʼrifiy jabhalarda amalga oshirilayotgan islohotlarning muhimligini va mazmun-mohiyatini yoritib bergan. Shuningdek davlat va jamiyat taraqqiyotida betakror va noyob madaniy boyliklarimizning ahamiyati ilmiy nuqtai nazardan tahlil qilingan.