OʻZBEKISTON VA JANUBIY KOREYA OʻRTASIDAGI MADANIY, ILMIY-TEXNIKAVIY ALOQALARNING IJTIMOIY AHAMIYATI - Usarkulov, Oybek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekistoning Janubiy Koreya davlati bilan mustaqillikdan keyingi yillardagi madaniy, ilmiy-texnikaviy aloqalari tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada Oʻzbekiston Respublikasi va Koreya Respublikasi oʼrtasidagi ikki tomonlama ilmiy va madaniy hamkorlik jarayonlari, ilmiy-tadqiqot muassasasi hamda oliy oʻquv yurtlari bilan hamkorlik masalalari yoritilgan.