EKOJURNALISTIKANING QO‘LLANILISH KATEGORIYALARI - Azzamov , Yusufjon; Jo‘rayeva , Xayriniso (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada ekojurnalistlarning vazifalari, ularning ekologik videolarini ommaviy axborot vositalarida va ijtimoiy tarmoqlarda e’lon qilinishi, ekojurnalistning masulyatsizligidan keladigan zararlar, turli ekomakonlarning video tasvirlarini va ekohodisalarni tomoshabinga qay holda yetkazilishi va ekojurnalistlarning kasbiy qobiliyatidan turli ish joylariga joylashishi haqida ma’lumot beriladi.