QUYI ZARAFSHON VODIYSI GEOGRAFIK XUSUSIYATI: PALEOEKOLOGIYASI JARAYONLARIGA DOIR BAʼZI CHIZGILAR - Sultanov, Samandar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Zarafshon daryosi quyi havzasi geografik joylashish xususiyatlari va ekologiyasi masalalari yoritilgan.