YOSHLAR MAʼNAVIY SALOHIYATINI YUKSALTIRISH BORASIDAGI DAVLAT SIYOSATINING NAZARIY-HUQUQIY VA FALSAFIY ASOSLARI - Raxmatova, Mexrinoz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada yoshlar maʼnaviy salohiyatini yuksaltirish borasidagi davlat siyosatining nazariy-huquqiy va falsafiy asoslari tizimli yondashuv asosida keng yoritilgan. Mazkur muammoni oʻrganishda tarixiy tajribaga alohida urgʻu berilgan. Yoshlar maʼnaviyati sohasidagi davlat siyosati falsafiy tahlil asosida toʻliq kontekstda yoritilgan.