WEB TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA BILIMNI NAZORAT QILUVCHI DIDAKTIK VOSITALAR YARATISH USULLARI - Tursunova , Aziza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada web texnologiyalarga asoslangan ta’lim tizimlarining bilimni interfaol baholash usullarini tadqiq etish va tahlil qilish hamda ulardan mashg‘ulot jarayonida foydalanish usullarini ko‘rsatib berishdan iborot.