JAN POL SARTR VA ALBER KAMYU FALSAFIY QARARSHLARIDA ERKINLIK MASALASI - Djurayev, G'olib (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada fransuz ekzistensialistlari Jan Pol Sartr va Alber Kamyularning falsafiy qarashlarida erkinlik masalasi komparativ tahlil etiladi.