INGLIZ VA OʻZBEK TIBBIY TERMINOLOGIYASINING LINGVISTIK XUSUSIYATLARI - Murtazayeva, Xadicha (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ingliz va oʻzbek tibbiy terminologiyasining lingvistik xususiyatlari, ularning sinonimlik, antonimlik xususiyatlari, ularning tematik tasniflanish masalalari yoritilgan. Ularning etimologik jihatlari aniq misollar yordamida ochib berilgan.