SPORT FAOLIYATI MUTAXASSISLARINI TAYYORLASHDA KASBIY-PEDAGOGIK TAʼMINOTINING AHAMIYATI - Imomov, Sirojiddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport sohasiga oid mutaxassislarni tayyorlashning kasbiy-pedagogik kompetentli taʼminotini rivojlantirishni modernizatsiyalashning ijtimoiy-iqtisodiy, ilmiy-texnik va psixologik-pedagogik sabablari, didaktik taʼminotning psixologik — pedagogik jihatlari, kasbiy-pedagogik kompetentli taʼminotini rivojlantirish boʻyicha zamonaviy muammolarning tahlili, kasbiy-pedagogik kompetentli taʼminotini rivojlantirishni oʻquv jarayoniga tatbiq etish boʻyicha taklif va tavsiyalar haqida mulohaza yuritilgan.