INVESTITSIYALARNING IQTISODIY AHAMIYATI VA UNING YANGI RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Isomitdinova, Gulbaxor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada investitsiyalarning iqtisodiy ahamiyati va ularning rivojlanish tendensiyalari oʻrganildi, investitsiyalarni jalb qilish nuqtai nazaridan iqtisodiyotning ustuvor tarmoqlari aniqlandi va asosiy muammolari tadqiq etildi. Muhokamada investitsiyalarning yangi turlarini oʻziga xosliklarini va istiqbollarini aniqlash markaziy oʻrinni egallaydi.