ИНСОН КАПИТАЛИНИНГ РИВОЖЛАНГАНЛИК ДАРАЖАСИНИ АНИҚЛАШДА ГЛОБАЛ ИННОВАЦИОН ИНДЕКСНИНГ ЎРНИ - Асамходжаева, Шоира (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2021)
Мақолада инсон капиталининг моҳияти ҳамда унинг ривожланганлик даражасини аниқлашда Глобал Инновацион Индекснинг ўрни тадқиқ қилинган. Ўзбекистоннинг Глобал Инновацион Индексдаги ўрни ўрганиб чиқилган ва таҳлил қилинган.