QORAQALPOGʻISTON DAVRIY MATBUOTINING MUSTAQILLIK YILLARIDAGI RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (1991-2018 ) - Xujaniyazov, Uktam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur ilmiy maqolada mustaqillik yillarida yaʼni 1991-2018 yillar oraligʻida Qoraqalpogʻiston davriy matbuotidagi ijobiy oʻzgarishlar haqida aytiladi.