YOSHLARDA AXBOROT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING METODOLOGIK MUAMMOLARI - Abduraxmonov , Isʼhaq; Jurayeva, Rayxona (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada bugungi informatsion globallashuv sharoitida maʼnaviy tahdid va axborot xurujlarini oldini olishda axborot madaniyatining ahamiyati falsafiy-metodologik jihatdan tahlil etiladi. Maqolada shuningdek, yoshlarda axborot madaniyatini shakllantirishning mexanizm va vositalariga oid mulohazalar bayon etilgan.