IJTIMОIY-GUMАNITАR YOʻNАLISH PЕDАGОGLАRI KREАTIV KOMPETENTLIGINI RIVОJLАNTIRISHNING DIDАKTIK IMKОNIYATLАRI - Jumaniyozova, Muhayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada pedаgog kаdrlаrning uzluksiz tаʼlim olishini tаshkil etish muаmmolаri, kreativ fikrlash haqida soʻz yuritiladi.