KASBIY TAʼLIM MUASSASALARIDA OʻQUV JARAYONINI RAQAMLI TAʼLIM PLATFORMALAR ASOSIDA TASHKIL ETISH METODIKASI - Charshanbiyev, Namaz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu tadqiqot kasbiy taʼlimda ishlatilishi mumkin boʻlgan raqamli platformalarni ishlab chiqilgan uslubiy tavsiyalar asosida kasbiy taʼlim jarayonini individuallashtirishda qoʻllanilishi mumkin. Kasb-hunar taʼlimida raqamli platformalardan foydalanish takomillashtirishning zaruriy sharti kasbiy taʼlim sifati va buning natijasida oʻz salohiyatini roʻyobga chiqarishga tayyor boʻlgan izlanuvchan mutaxassislarni tayyorlash orqali kelajakda raqamli makon yaratishdir.