IBN SINO AXLOQIY QARASHLARIDA INSON AXLOQI VA KASB MADANIYATI HAQIDA - Uralov, Dilshodbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada Ibn Sinoning axloqi-ijtimoiy qarashlari, shuningdek, mutafakkir asarlarida Insonga xos bo‘lgan axloqiy fazilatlar, uning inson kamolotidagi o‘rni, insonning ijtimoiylashuviga ta’sir ko‘rsatadigan axloq va axloqqa zid xarakterlar hamda insonning kasb madaniyati, yutuqlari va kamchiliklari xususida ma’lumot berilgan.