YUKSAK XIZMAT KOʻRSATISH TUSHUNCHASI VA UNING OʻZBEKISTON QONUNCHILIGIDA IFODALANISHI MASALALARI - Tursoatov, Sodiq (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada huquqiy ragʻbatlantirish siyosatida yuksak xizmat koʻrsatish tushunchasi va uning ahamiyati, yuksak xizmat koʻrsatish belgilari, tarkibi, tasnifi, tadqiqotchilarning yuksak xizmat koʻrsatish tushunchasiga boʻlgan yondashuvlari, Oʻzbekiston davlat mukofotlari toʻgʻrisidagi qonunchilikda yuksak xizmat koʻrsatishning ifodalanishi masalalari tahlil qilingan.