КРЕАТИВ ВА ТАНҚИДИЙ ФИКРЛАШНИНГ МАЗМУН-МОҲИЯТИ ВА АСОСИЙ ТАМОЙИЛЛАРИ - Юнусов, Мансур (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2021)
Мазкур мақолада креатив ва танқидий фикрлаш ҳамда уни ҳаётга тадбиқ этиш, ҳар бир раҳбар, ҳар бир инсон ҳаёти давомида ўз мақсадларига эришиши учун ўзини-ўзи танқидий баҳолаб туриши, таҳлиллар натижасида янгича ёндашиши ҳақида сўз боради.