DAVLAT SEKTORIDA HISOBNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Kuliboyev, Azamat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada davlat sektoridagi hisobning xususiy sektor hisobidan farq qiluvchi oʻziga xos xususiyatlari batafsil oʻrganilgan. Shuningdek, davlat sektorida hisob yuritishning xususiyatlari ilmiy jihatdan asoslangan. Davlat sektorida hisobni tashkil qilish va yuritishning tashkiliy, texnik va uslubiy jihatlarini takomillashtirish boʻyicha ilmiy xulosalar shakllantirilgan.