OʻZBEKISTONNING TURISTIK SALOHIYATI: TENDENSIYALAR, CHAQIRIQLAR VA ISTIQBOLLAR - Suyunova, Fotima; Suyunova, Saodat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekistonning turistik salohiyati, sohaning zamonaviy rivojlanish tendensiyalari, asosiy chaqiriqlar va kelgusidagi istiqbollari tahlil qilinadi. Raqamlashtirishning ta’siri, infratuzilmani takomillashtirish hamda milliy madaniy merosni targʻib qilish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan. Mamlakat turizm sohasining raqobatbardoshligini oshirish boʻyicha tavsiyalar berilgan.