TOʻQIMACHILIK SANOAT KORXONALARIDA MIJOZLARGA YOʻNALTIRILGAN MARKETING STRATEGIYASIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Xaytboyeva, Nigora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola Oʼzbekiston va mintaqa toʼqimachilik sanoati korxonalarining strategik marketing faoliyatini tahlil qilishga bagʼishlangan va unda mijozlarga yoʼnaltirilgan marketing strategiyasidan foydalanishning imkoniyatlari ochib berilgan.