BAHOUDDIN NAQSHBAND RUBOIYLARIDA VASL MASALASI - Navroʻzova, Gulchehra (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Bahouddin Naqshband ruboiylarida vasl tushunchasining mazmun-mohiyati manbalar asosida tahlil etilgan.