YANGI OʻZBEKISTONDA YOSHLARNING QONUN IJODKORLIGIDA ISHTIROKI - Karamanova, Benazir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Oliy Majlisi huzuridagi Yoshlar parlamentining tashkil topishi, faoliyat yoʻnalishlari va yoshlarning qonun ijodkorligidagi ishtiroki tahlil qilinadi. Yoshlar parlamentining yoshlar huquq va manfaatlarini himoya qilish, ularni siyosiy-huquqiy jarayonlarga jalb etishdagi amaliy ahamiyatiga alоhida urgʻu beradi.