YOSHLARDA MAʼNAVIY VA AXLOQIY QIYMATLAR: ANʼANAVIY VA ZAMONAVIY OʻRTASIDAGI TENGSIZLIKLAR VA RIVOJLANTIRISH YOʻLLARI - Axmedova, Dilrabo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada yoshlarning maʼnaviy va axloqiy qadriyatlari tahlil qilinadi. Anʼanaviy va zamonaviy qadriyatlar oʻrtasidagi tafovutlar, ijtimoiy muhit taʼsiri hamda bu tengsizliklarni bartaraf etish yoʻllari oʻrganiladi. Yoshlar orasida maʼnaviy kamolot va axloqiy barqarorlikni taʼminlash uchun milliy madaniyat va global taʼsirlar uygʻunligini yaratish muhimligi taʼkidlanadi.