BOSHLANGʻICH SINFLARDA BILIMLARNI OʻZLASHTIRISHNING DIDAKTIK ASOSLARI - Eliboyeva, Lola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarning ta’lim jarayonida oʻquv materialini oʻzlashtirishning didaktik asoslari toʻgʻrisida fikr yuritilgan.