JINOYATLARNI TERGOV QILISHDA RAQAMLI DAKTILOSKOPIYANING IMKONIYATLARI - Abdullayev, Rustam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada jinoyatlarni ochish va tergov qilishda zamonaviy daktiloskopik tadqiqot usullaridan foydalanish masalalari koʻrib chiqiladi, turli mamlakatlarda raqamli daktiloskopiyani joriy etish amaliyoti tahlil qilinib, Oʻzbekiston Respublikasida uni qoʻllashning mumkin boʻlgan samaradorligi darajasi oʻrganiladi.