AYOLLARNING RAQAMLI HUQUQIY MAKONNI SHAKLLANTIRISHDAGI ISHTIROKI - Nugmanov, Nugman; Nizomova, Nastarin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada raqamli huquqiy makonni shakllantirishda ayollar ishtirokining gender jihatlari tahlil qilinadi. Raqamli zo‘ravonlik, teng imkoniyatlar va huquqiy mezonlarni ishlab chiqishda ayollarning o‘rni o‘rganiladi. Tadqiqotda xalqaro standartlar va milliy tajribalar tahlili asos qilingan.