RUS TILI DARSLARIDA OʻYIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH: MOTIVATSIYA VA OʻRGANISH SIFATIGA TAʼSIRI - Shavilova, Natalya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada rus tilini oʻrganishda oʻyin faoliyatini joriy etish va rivojlantirish tamoyili, oʻrganilayotgan materialni oʻzlashtirish, motivatsiyani oshirish va qoʻllab-quvvatlash, yakuniy natijaga taʼsir qiluvchi barcha omillarni har tomonlama tushunishni hisobga olgan holda qoʻllaniladigan oʻyin yondashuvlari tavsiflangan.