TAʼLIM VA TARBIYA – JAMIYATNI MAʼNAVIY-MADANIY DEFORMATSIYALASHUVDAN SAQLOVCHI OMILDIR - Yazdonov, Ulugʻbek; Sayidova, Muhabbat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada jamiyatning maʼnaviy salohiyatini koʻrsatuvchi muhim drayver taʼlim va tarbiya muhitini toʻgʻri saqlash zaruratini koʻrsatuvchi omillar ustida fikr yuritilib, unda millatni maʼnaviy tanazzulga olib boruvchi ilmsizlik sabablari va uning oqibatlari oʻtkazilgan tadqiqot natijalariga koʻra tahlil etiladi.