OʻZBEKISTON ZAMINIDA EKOLOGIK MADANIYATNING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Azamova, Sitora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekiston zaminida ekologik madaniyatning shakllanishi va rivojlanish bosqichlari haqida soʻz yuritiladi. Oʻzbekiston taʼlim muassasalarida ekologik bilimlar va ekologik madaniyatning shakllanish va rivojlanish bosqichlarini maʼnaviyatning rivojlanish bosqichlariga bogʻlab tahlil qilingan. Bu ekologik madaniyatning rivojlanish bosqichlari uchun muhim koʻrsatma hisoblanadi.