KARL POPPERNING BILISH FALSAFASIGA OID QARASHLARI - Sherboboyev, Muxriddin; Hafizullayev, Javlonbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Karl Popper falsafasining bilish va uning tavsifi, jamiyatdagi gnoseologik muammolarga uning munosabati yoritilgan. Popper epistemologiyasining boshqa olimlar qarashlaridan farqi koʻrsatib berilgan.