RAQAMLI AKTIVLAR BILAN BOG‘LIQ NIZOLARNI HAL QILISHNING MUQOBIL USULLARI - Abdusatarov, Jaloliddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqola raqamli aktivlar bilan bogʻliq nizolarning sabablari, xususiyatlari va ularni hal qilishning muqobil usullarini koʻrib chiqadi. Maqolada anʼanaviy sud yoʻli bilan solishtirganda, alternativ nizolarni hal etish mexanizmlari, xususan, arbitraj, vositachilik va elektron platformalarning ahamiyati tahlil qilinadi.