OʻZBEKISTONDA YANGI TARAQQIYOT BOSQICHIDA YANGI MAʼNAVIY MAKONNI YARATISH TAMOYILLARI - Xudoyqulov, Shukrullo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Oʻzbekistonda yangi taraqqiyot bosqichida, jamiyatning maʼnaviy rivojlanishini taʼminlash uchun yangi maʼnaviy makon yaratish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada mamlakatimizda maʼnaviy makonning rivojlanishi va uni yaratishning asosiy tamoyillari koʻrib chiqiladi. Oʻzbekistonda yangi maʼnaviy makon yaratishning zaruriyati, uning jamiyatning har bir qatlamiga taʼsiri, shuningdek, bu jarayonni yanada rivojlantirish boʻyicha amaliy tavsiyalar taqdim etiladi.