TAʼLIM SIFATINI TAʼMINLASHGA YOʻNALTIRILGAN OʻQUV-TARBIYAVIY JARAYONNI TASHKIL ETISH VA DIDAKTIK MATERIALLAR YARATISH TEXNOLOGIYASI - Javliyeva, Shahnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada taʼlim sifatini oshirish va uni taʼminlashga qaratilgan oʻquv-tarbiyaviy jarayonni samarali tashkil etish masalalari yoritilgan.