DAVRIY MATBUOT VA UNING JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI OʻRNI - Moʻminov, Xusanboy; Daminova, Mashhuraxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada davriy matbuot haqida tushuncha, uning kelib chiqishi, rivojlanishi va dunyodagi hamda Oʻzbekiston hududidagi eng ommabop nashriyotlar yoritilgan. Bundan tashqari, hozirgi davrda matbuotning jamiyat taraqqiyotidagi oʻrni haqidagi informatsiyalar mufassal tarzda bayon etilgan.