ХЎЖAЛИК ЮPИТУВЧИ CУБЪЕКТЛАР МOЛИЯВИЙ OҚИМЛAPИНИ БOШҚAPИШДA CТPAТЕГИК БOШҚAPУВ ҲИCOБИНИНГ РОЛИ - Пардаева, Шаҳноза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада хўжалик юритувчи субъектлар молиявий оқимларининг иқтисодий моҳияти, кўрсаткичларини баҳолаш, таснифланиши, элементлари ва унинг стратегик бошқарув ҳисобини ташкил этишдаги роли ёритилган.