YUQORI INSTANSIYA SUDLARIDA PROKUROR ISHTIROKINING JINOYAT-PROTSESSUAL JIHATLARI - Saidmuradov, Najmiddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada yuqori instansiya sudlarida jinoyat ishlari boʻyicha sud qarorlarini qayta koʻrib chiqish jarayonida prokuror ishtirokining huquqiy asoslari, mazmun-mohiyati hamda amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, prokuror ishtiroki institutining samaradorligini oshirish boʻyicha taklif va tavsiyalar ilgari suriladi.