FARGʻONA VODIYSIDA HASHAR YOʻLI BILAN QURILGAN GIDROINSHOOTLAR TARIXIDAN - Tursunov, Bekzot (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Fargʻona vodiysidagi suv tanqisligini bartaraf etish masalalari va bu borada xalq tashabbusi bilan amalga oshirilgan ishlar, hamda anʼanaviy hashar usuli haqida soʻz yuritiladi.