ISBOT QILISHNING UMUMIY SHARTLARI MAZMUNI VA TASNIFLANISHI - Djalilov, Javoxir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada jinoyat-protsessida isbot qilishning tushunchasi, isbot qilish institutining nazariy asoslari huquqiy tahlil qilingan. Muallif Isbot qilishga doir tushuncha va tamoyillarni puxta oʻzlashtirish orqali, jinoyat protsessida dalillardan toʻgʻri foydalanish koʻnikmasiga ega boʻlishni taʼkidlagan.