O‘ZBEKISTON XALQARO XUSUSIY HUQUQINI JST TAMOYILLARI BILAN MUVOFIQLASHTIRISH: GATSNI IMPLEMENTATSIYA QILISHDA HUQUQ TANLOVINING O‘RNI - Abdugaffarov, Davronbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
O‘ZBEKISTON XALQARO XUSUSIY HUQUQINI JST TAMOYILLARI BILAN MUVOFIQLASHTIRISH: GATSNI IMPLEMENTATSIYA QILISHDA HUQUQ TANLOVINING O‘RNI