RAQAMLI PLATFORMALAR BILAN BOG‘LIQ TUSHUNCHALAR TALQINI - Abdullayeva, Parvina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqolada raqamli platformadagi bandlik bilan bogʻliq ayrim asosiy tushunchalar talqin qilingan, bu bilan bogʻliq xorijiy tajriba oʻrganilgan va qonunchilikda bu tushunchalarni mustahkamlash bilan bogʻliq takliflar berilgan.