НЕМИС АДАБИЁТШУНОСЛИГИДА ЖАНРНИНГ ЎРНИ - Кучкарова, Ҳафиза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу маколада немис адабиётидаги жанр тушунчаси ва унинг алоҳида дунё тажрибаларини ўзида мужассам этган адабий алоқаларнинг бирлашган ташкилий шакли ва адабиётшуносликда насрий жанрлар таснифи адабиётнинг миллий хусусиятлари, тил имкониятларига боғлиқ равишда турлича амалга оширилиши тўғрисида фикр юритилади.