ZAMONAVIY DAVLAT BOSHQARUVI VA ADOLATLI SUD-HUQUQ TIZIMI - Kadirova, Moxigul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu ilmiy maqolada xorijiy mamlakatlar tajribasi asosida jinoyat protsessini zamonaviy texnologiyalardan foydalanib raqamlashtirish muammolari tahlil etilgan, raqamlashtirish orqali sud-huquq tizimini takomillashtirishga doir taklif va tavsiyalar ilmiy asoslantirilgan.