KORPORATSIYA DIREKTORLARINING FUNKSIONAL VAZIFALARINI AMALGA OSHIRISH BILAN BOGʻLIQ JAVOBGARLIGI CHEGARASI - Umarova, Xolisxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Mazkur maqolada korporatsiya direktorlarining funksional vazifalarini amalga oshirish bilan bogʻliq huquqiy javobgarligi chegaralari tizimli va qiyosiy-huquqiy tahlil asosida oʻrganiladi. Tadqiqotda direktorlarning vazifa va funksiyalarini aniq belgilash ularning javobgarligi doirasini aniqlashda hal qiluvchi omil ekanligi asoslab beriladi.