CHOLG‘U IJROCHILIGIDA DOIRA USULLARNING AHAMIYATI - Rustamov, Ismoil (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada doira cholg‘u ijrochiligi sohasida muxim sanalgan ijroviy usullari borasida so‘z boradi. Shuningdek bugungi kunda ustoz-shogird an’analari asosida ta’lim berayotgan mohir ijrochi-pedagoglar faoliyati yoritiladi.